16 ting du bør vide om at være frivillig EURO2020- fanguide

Vil du helt tæt på fodboldfesten, når Danmark næste sommer lægger græs til EM-slutrunden i fodbold? Så er det nu du skal til tasterne og melde dig på frivillig-holdet til EURO2020. Tilmeldingen lukker den 18. november

København danner næste sommer rammerne om EM-slutrunden i fodbold sammen med 11 andre europæiske værtsbyer. Fra den 12. juni til den 12. juli skal København byde velkommen til at hav af fodboldfans og turister, og i den forbindelse skal flere hundrede frivillige EURO2020-fanguider vise København og det danske EM-værtskab fra sin bedste side.

Der er mange forskellige funktioner som EURO2020-fanguide, der officielt hedder Mobility Makers – og her er 16 ting, du bør vide om at være frivillig til EURO2020.

1) Du kan bl.a. melde dig til at skabe det fedeste content til EURO2020’s platforme og hjælpe til i mediecentret i den store Football Village på Ofelia Plads.

2) Football Village på Ofelia Plads bliver sammen med Parken epicentret for fodboldfesten i København. Hver dag under EM-slutrunden vil der være aktiviteter i Football Village, og du kan melde dig til hjælpe fans og forbipasserende godt i gang med aktiviteterne.

3) Ingen EM-slutrunde uden storskærmsarrangementer. Melder du dig som fanguide til Public Viewing skal du bl.a. være med til at få disse aktiviteter til en folkefest.

4) Hele København kommer til at boble af fodboldfest under EURO2020. Og der kommer til at være nogle store særarrangementer ude i byen, hvor Mobility Makerne spiller en central rolle.

5) Alle frivillige Mobility Makers får base i frivilligcentret. Herfra kan du være med til at hjælpe alle andre frivillige med at få den bedste EM-oplevelse ved at servicere med alt fra frokost til en vigtig kopi af et vagtskema.

6) Som Mobility Maker i lufthavnen bliver du mange tilrejsende fans’ første møde med EURO2020 i København. Skal du byde velkommen til fodboldfest i Danmark?

7) Kongens Nytorv, Rådhuspladsen, Hovedbanegården, mfl. Som fanguide i byen bliver det dig, der skal give information til alle interesserede om EM-slutrunden, vise vej til Parken og Football Village fra udvalgte steder i København.

8) Alle 1.300 frivillige inviteres til en kæmpe frivilligfest, når de fire EM-kampe i Parken er spillet.

9) Som Mobility Maker skal du have seks vagter i løbet af EM-perioden fra den 12. juni til den 12. juli 2020.

10) Hvis Parken er epicentret for fodboldfesten i København, så er Football Village på Ofelia Plads smeltediglen. I 31 dage i træk er der et bredt udvalg af aktiviteter og underholdning for alle aldre og interesser med Københavns Havn og Skuespilhuset som et fantastisk bagtæppe.

11) Alle frivillige modtager en lækker tøjpakke fra Adidas.

12) Alle frivillige får god mad og drikke, mens de er på vagt.

13) Man skal være fyldt 18 år senest den 1. maj 2020 for at blive frivillig til EM.

14) Inden det hele går løs inviteres alle frivillige til en stor Kick Off event i København, hvor vi allerede nu kan garantere, at der kommer fint besøg.

15) Det kan lyde kliché-agtigt, men ikke desto mindre er det sandheden. EURO2020 bliver en once in a lifetime oplevelse! Sandsynligheden, for at Danmark igen bliver værter for en EM-slutrunde for herrer, er minimal. Så det er med at melde sig som frivillig denne gang.

16) Sidste frist for at melde sig til er mandag den 18. november kl. 23.59.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Har du spørgsmål eller udfordringer med tilmeldingen, så skriv til frivillig@dbu.dk

roberthttps://roberthendel.dk
Biografisk info - raketbygger med hang til pizza og bajere

EFTERLAD ET SVAR

Indtast venligst din kommentar!
Indtast venligst dit navn her

Se også

Advertisment

Seneste nyt

Nu skulle Videbæk-flaget have været på tur med Landsholdet

Landsholdsfan Arne Stampe Pedersen savner en udebanetur med vennerne

Se Danmark – Belgien på Proud Mary

Lørdag den 5. september byder vi indenfor på den nye pub, Proud Mary, hvor vi vil se Nations League kampen Danmark – Belgien i fællesskab

16 ting du bør vide om at være frivillig EURO2020- fanguide

Vil du helt tæt på fodboldfesten, når Danmark næste sommer lægger græs til EM-slutrunden i fodbold? Så er det nu du skal til tasterne og melde dig på frivillig-holdet til EURO2020. Tilmeldingen lukker den 18. november

Hold dig opdateret!

Giv os din email-adresse, så hjælper vi med at holde dig ajour med alt, der vedrører landsholdet. Det er nemt, ikke?

Roliganudstyr & Udebaneture

0